Blog de notícies

Concert de Nombrament de càrrecs festers a l'Auditori de Crevillent amb la Sociedad Musical "La Armónica" de Cox.

Pin It

Hem passat una situació prou extraordinària confinats més de dos mesos a casa sense poder eixir (els que ens hem pogut quedar teletreballant), el que ens ha obligat als músics a intentar animar a la gent des dels nostres balcons i fer tot açò un poc més suportable. La situació per a tots no ha sigut la mateixa i molta gent no ha tingut la mateixa sort.

Pel que fa al meu cas he pogut ixir durant 50 dies al balcó a tocar totes les vesprades interpretant un repertori diferent i d'estil variat amb base instrumental d'acompayament que preparava jo mateix. Des del "La manta al coll" i "Resistiré", passant per "Paquito el chocolatero", fins al "The final countdown".

Dies d'interpretacions a soles i amb els ajudants i càmera de casa, de classes online, d'apluidiments, de records d'altres moments, amb els saxo amb tots els músics de la Comunitat Valenciana, amb la dolçaina amb totes les colles de la Comunitat Valenciana, música per a xiquets i xiquetes, de collage musicals amb el Clan McClaud, la Colla l'Algar, la Colla Els Arreplegats, la banda de Paiporta i músics de La Vila i demés llocs, la Colla Larraix, ... d'aniversaris i dedicatòries, moments amb el piano, d'entrevistes a la Ràdio d'À Punt al programa Territori Sonor, d'eixir a la tele À Punt al programa Terra Viva amb altres dolçainers, de música de setmana santa recordant moments que no hem pogut viure enguany, publicació de concerts per a tots i gaudir d'ells en aquests moments difícils, d'aniversaris de boda, de no poder despedir-nos de familiars...

He anat publicant-ho tot a les xarxes socials de manera que ho poguèrem compartir amb molts veïns d'Asp, La Vila i molts altres llocs d'Espanya, fins i tot seguidores assídues de Hong Kong i Àustria. Un moment al dia on connectàvem amb més persones gaudint del moment del dia, després dels aplaudiments als sanitaris i tot el personal que ha treballat en detindre aquesta pandèmia.

Pense que els músics hem fet el que havíem de fer en aquests moments. Han sigut moments molt durs i, ara que la cosa es relaxa, no ens hem d'acomodar i hi ha que seguir amb precaució.

Un abraç a tots i totes i ens veiem, espere que prompte, pels carrers, auditoris i aules.

Pin It

Concert "Anem de Guateque" amb música dels anys 60 i 70, arranjats per colla de dolçaines, bateria, marimba, baix elèctric i xicoteta percussió.
Concert dedicat a totes les dones amb motiu de la celebració del Dia de la Dona.

Dissabte 9 de Març a les 20 hores a la Casa de la Música de Callosa d'en Sarrià.

Organitza Regidoria d'Igualtat de Callosa d'en Sarrià.
Interpreta: Colla l'Algar
Aforament limitat

Pin It

29-febrer ALONIS CIRCUS amb la Colla Els Valerios al Teatre Auditori de La Vila a les 18:00 hores.
8-març ANEM DE GUATEQUE amb la Colla l'Algar a la Llar del Pensionista de La Vila a les 19:00 hores. Benèfic per a Aspanion.
27-març RECORDANT A NINO BRAVO amb la Colla Pere Bigot al Saló d'Actes municipal de Benissa sobre les 20:00 hores. Benèfic.
4-juliol DOLÇ ROCK amb la Colla Els Arreplegats al Barranquet de Xixona a les 21:00 hores. *estrena

 

 

Pin It

El cap de setmana del 26 estaré actuant junt amb la Colla Larraix del Campello a FITUR pel carrer Preciados, a la fira internacional de turisme de Madrid.

http://www.ifema.es/fitur_01/

Pin It